De bedrijven binnen de Aurora groep werken allen aan verbetering en inrichting van de omgeving. Hierdoor kunnen uiteraard een aantal belangrijke onderdelen niet achterblijven. Dit jaar certificeerden wij ons hoofdkantoor in Dordrecht tot BREAM high quality. Hierbij kwam er ruimte voor extra groen en speciale beplanting, een insectenhotel en verscheen op het dak een heuse meesenkast. Ook was er volop aandacht voor onze medewerkers en is een werkprogramma voor vitaliteit uitgerold. Ruimte voor algemene check ups en lijfstijlverbetering. Ruimte voor optimalisatie in het werk. Last but not least: wij omarmden de 17 doelen van SDG Nederland. Uiteraard is hierbij veel aandacht voor 3 doelen die dicht bij ons staan: schoon water, leven in het water en partnerschap!

  • December 20, 2023by Verhoeve
  • 567
  • 0
  • News

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *