Van A tot Z
Onze kracht ligt in het bedenken van een praktische oplossing waarbij onze klant wordt ‘ontzorgd’. In ons laboratorium/testruimte hebben wij verschillende mogelijkheden om een zuiveringsconcept op kleine schaal te testen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan modulair in te zetten zuiveringsapparatuur, zodat wij het concept op vrij eenvoudige wijze kunnen opschalen naar een pilot unit op locatie. Ook in het geval van een calamiteit kunnen wij snel ter plaatse zijn om de nodige voorzieningen te plaatsen, zodat u zich kunt richten op de reperatie of realisatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Onze zuiveringstechnieken zijn in hoofdzaak te verdelen in:

  • Fysische zuivering (polymerisatie / coagulatie, bezinking, (deel)filtratie) en RO/UF
  • Biologische zuivering (aeroob- en/of anaeroob slib- of vergistingsysteem)
  • Chemische zuivering (oxidatie met UV(-C), ozon  of waterstofperoxide / Fe₂SO₄ (Fentons) of permanganaat)

Wij denken graag met u mee om zo tot de beste oplossing te komen, die wij samen met u implementeren in de procesvoering. Ook in het leveren van onderhoud,- service en monitoring van de procesinstallatie kunnen wij u ondersteunen. Wij hebben onze service- en onderhoudswerkzaamheden ondergebracht bij Verhoeve Service en Onderhoud.

Verhuur en/of verkoop van diverse soorten waterzuiveringen. Met of zonder onderhoudscontract en eventueel met een lease faciliteit !

  • augustus 4, 2017by Volcano