Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage binnen de chemische technologie? Wil jij onderzoek doen op het gebied van waterzuivering middels ozon? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een young professional die zich wil ontwikkelen tot een echte (chemische) proces technoloog die de theorie toepast in de praktijk. Daarbij staat het berekenen en optimaliseren van de oplossingsrendementen van ozon en zuurstof in het water centraal. Testen in ons onderzoeksruimte behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Je maakt deel uit van een enthousiaste groep collega’s en wordt begeleid door onze deskundigen op het gebied van waterbehandeling met ozon en werktuigbouwkunde. Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je snel kunt schakelen tussen theorie en praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer weten over het bedrijf dan wel de stageopdracht? Neem dan direct contact met ons op via het emailadres: info@verhoevemw.com of telefonisch via +31(0)78 652 00 24.

  • april 6, 2021by Verhoeve
  • Nieuws